19 September 2023

Attaxera IT AB, Ricoh IT Partner i Väst byter namn till Qlosr.

Till kunder & leverantörer
Under september 2022 förvärvades vi av Qlosr Group AB och vi känner oss nu redo för nästa steg. Därav byter vi den 2 oktober namn till Qlosr och blir en del av Qlosr Group AB.

Vi behåller samma organisationsnummer och du möter precis samma personal som igår. Vi kommer fortsätta lägga vårt fokus på tillgänglighet, driftsäkerhet och personligt engagemang för att säkerställa att vi hjälper dig som kund på allra bästa vis. Våra tjänster utökas med oss samtidigt som vi kommer fortsätta leverera och supportera samma tjänster som ni har med oss idag.

Så här kontaktar du oss:
När vi byter namn så byter vi även vissa av våra kontaktvägar samt logotyp. Nedan hittar du våra mailadresser och telefonnummer för att komma i kontakt med oss. All vår personal kommer ha mailadressen: förnamn.efternamn@qlosr.se från den 2 oktober.

Kundservice & felanmälan dokument:
Uddevalla: 0522-64 55 50
Skövde: 0500-49 59 90
Mail: kundservice.itp@qlosr.se

IT-Support:
Mail: support.itp@qlosr.se
Telefon: 0522-64 53 30

Besök- och postadress, samt ekonomi:
Hemsida: www.qlosr.se
Qlosr ITP AB
Kurödsvägen 10
451 55 Uddevalla
Fakturor: faktura.itp@qlosr.se
Ekonomifrågor: ekonomi.itp@qlosr.se
Pågående & nyligen uppstartade avtal:
• Alla nuvarande avtal & dess överenskommelser gäller
• Alla uteliggande offerter gäller den tid som anges i offerten
• Alla avtal om inköp etc gäller

Om Qlosr:
Qlosr är en komplett leverantör av IT-lösningar. Vi finns till för små och medelstora företag, offentlig sektor och större friskolekoncerner, och erbjuder paketerade IT-tjänster för arbetsplatser, nätverk och serverdrift till kunder i Norden. Med Vänliga Hälsningar, Vi på Qlosr, tidigare Attaxera IT AB, Ricoh IT Partner i Väst För ytterligare frågor kontakta vår VD- Jan Utberg jan.utberg@qlosr.se 0522-64 55 51

28 september 2022

Qlosr

Qlosr Group AB har den 28 september 2022 ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i det Uddevalla- och Skövdebaserade bolaget Attaxera IT Aktiebolag. Företaget marknadsför sig idag under namnet Ricoh IT Partner AB. Qlosr Group AB är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner. Med denna information som underlag hänvisar vi till vår koncerns hemsida enligt nedan.

Qlosr